Vacature

Chef kok

In jouw rol als chef kok ben je samen met de eigenaar en bedrijfsleider verantwoordelijk voor het restaurant. Je stuurt de keukenbrigade aan bij het bereiden van, onder andere, Perzische gerechten. De gast staat altijd voorop en jij geniet ervan om ze een heerlijke avond te bezorgen met kwalitatief goed eten. Een mooie balans tussen een vast assortiment en verrassend, vernieuwend en seizoensgebonden assortiment.
Verantwoordelijkheden:


  • Het uitdragen van het concept van het restaurant;

  • Meedenken in bedrijfsprocessen;

  • Bedenken en vormgeven van de menukaart;

  • Ontwikkelen van recepten en veranderingen in de keuken;

  • Eerste aanspreekpunt voor keuken en bediening;

  • Oplossen van problemen en/of klachten;

  • Het beheersen van de kosten;

  • Overdragen van kennis aan jouw team.


 
Functie-eisen:


  • Afgeronde koksopleiding;

  • Leidinggevende ervaring in de keuken;

  • Kennis van de Perzische keuken is een harde eis;

  • Fulltime beschikbaar (ook in het weekend);

  • Voorbeeldrol kunnen zijn voor het team;

  • Collegiale en motiverende instelling;

  • Organisatorisch sterk, overzicht hebben, kunnen delegeren en aansturen, prioriteiten kunnen stellen;

  • verantwoordelijkheid kunnen nemen;

  • Stressbestendig zijn.

Solliciteren?

Vul het formulier in

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? een nieuwe cultuur? een andere keuken? Dan ben je bij ons aan het goede adres.
Bekijk onze openstaande vacatures en solliciteer via het formulier.