• 64
    Welkom
    Bij Perzisch restaurant Cyrus de Grote
Over

Cyrus de Grote

Wij bieden u een uniek Perzisch culinair avontuur in een stijlvolle omgeving.


 


Via onze authentieke Perzische gerechten en speciaal ontworpen inrichting maakt u niet alleen kennis met onze keuken, maar ook met onze eeuwenoude cultuur. Met een bezoek aan Cyrus de Grote verzekert u zich van een verfijnde maaltijd en een reis door de rijke Perzische geschiedenis.


 


In ons team treft u de beste Perzische koks en kelners aan. Samen bieden wij u een gevarieerde menukaart met een accent op vlees- en visgerechten terwijl de vegetariër niet is vergeten. Onze gerechten zijn altijd dagvers, gebaseerd op Perzische recepten en soms aangepast aan de Europese smaak. Zo verbinden we Oost en West ook culinair.


 


U bent van harte welkom om dit Perzische avontuur samen met ons te beleven. Wij adviseren om vooraf een tafel te reserveren, zeker als u gebruik wenst te maken van onze VIP - ruimte voor speciale gelegenheden. Indien gewenst kunnen wij ook een maaltijd thuis verzorgen. Wij bezorgen onze gerechten vlot en goed verpakt bij u aan huis.


Lees verder
Reserveer een tafel

bij Cyrus de Grote

Liever telefonisch reserveren?
Wij zijn dagelijks te bereiken van 12:00 tot 22:30 uur
op telefoonnummers:
020 – 854 07 47 / 020 – 854 02 19 

Vragen? Neem contact op!

Heeft u vragen?
Dan horen we die uiteraard graag.
U kunt via de knop hieronder het formulier invullen en wij zullen dan na ontvangst zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Neem contact op
18 . januari . 2020 / 17:00 - 23:00

Live Muziek

Zaterdag 18 januari staat ons Motrebane Band weer voor u klaar om uw harten te verwarmen tijdens deze koude winterdagen.
Kom bij ons even bijkomen van de drukke dagen en laat u heerlijk verwennen
Reserveer